Dierenkliniek de Haardstede
Haardstedelaan 7
1271 NK Huizen
Tel: 035-5251512
info@dierenkliniekdehaardstede.nl

Senioren abonnement kat

Als een kat ouder is dan 10 jaar noemen we een kat een senior. Bij oudere katten komen regelmatig gezondheidsproblemen voor die heel lang aanwezig kunnen zijn, zonder dat u als eigenaar daar iets van merkt. Tegen de tijd dat een kat ziek gaat worden zijn de problemen echter vaak al ernstig. Een voorbeeld hiervan is een nierprobleem. Bij meer dan 35% van de oudere katten is er sprake van nierfalen. Met de testen die er tot nu toe voorhanden waren konden we deze aandoening ook pas in een laat stadium vaststellen. Gelukkig hebben we nu de mogelijkheid om gezondheidsproblemen in een vroeg stadium vast te kunnen stellen. Het grote voordeel hiervan is dat er vroegtijdig met een behandeling begonnen kan worden waardoor een dier veel langer een gezond leven kan leiden.

Omdat wij dieren zo lang mogelijk in een goede gezondheid willen houden bieden wij een senioren abonnement aan. Hierbij wordt een kat jaarlijks gecontroleerd op de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij oudere katten.

Onder het abonnement valt:

De kosten voor een seniorenabonnement van de kat in 2016 zijn 12.50 euro per maand. U kunt er ook voor kiezen om het bedrag van 150 euro in 1 keer te voldoen.

In het seniorenabonnement is voor de controles een korting van 20% verwerkt.

Naast een abonnement is er ook altijd nog de mogelijkheid om extra geld te sparen voor uw dier in ons spaarplan.

Categories: Abonnement

Comments are closed.