Dierenkliniek de Haardstede
Haardstedelaan 7
1271 NK Huizen
Tel: 035-5251512
info@dierenkliniekdehaardstede.nl

Algemene informatie

Dierenkliniek de Haardstede is een moderne, speciaal ingerichte en goed geoutilleerde praktijk. Een moderne praktijk, waar de beste medische zorg aan uw huisdier gegeven kan worden.

Wij zijn een kliniek voor gezelschapsdieren, u kunt bij ons terecht met uw hond of kat, maar ook met uw konijn of cavia, met knaagdieren zoals ratten en hamsters en met uw fret. Daarnaast zien we ook heel regelmatig vogels zoals kippen, kanaries en parkieten.

In onze dierenkliniek zijn 4 dierenartsen en 6 paraveterinairen werkzaam. Vaak is er ook assistent(e) in opleiding aanwezig, aangezien wij een erkend opleidingsbedrijf zijn.

We leveren “zorg op maat”, met het dier als uitgangspunt!

U kunt bij ons terecht voor preventieve zorg, zoals gezondheidscontroles, vaccinaties, het uitvoeren van titerbepaling d.m.v. de zogenaamde vaccicheck goede wormen-, vlooien- en tekenbestrijdingsmiddelen en preventieve mondhygiëne. Hieronder valt het schoonmaken van het gebit zonder narcose als het dier het toelaat. Ook bieden we hulp bij het toedienen van medicatie, zoals het ingeven van ontworming, het geven van een vlooienpipet of het zalven van oren. Verder kunt u bij ons komen voor een goede diervoeding, zowel voor een gezond dier als voor dieren met gezondheidsklachten.
Daarnaast kunt u bij ons terecht met gezondheidsklachten van uw dier. We hebben in de praktijk de mogelijkheden om uitgebreid onderzoek te doen. Ook blijven we door middel van het volgen van nascholingen en het bijhouden van de literatuur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op diergeneeskundig gebied.

In de praktijk hebben we een dierenarts die zich gespecialiseerd heeft in tandheelkunde bij honden en katten. Ook is er een dierenarts werkzaam die gespecialiseerd is in de orthomanuele diergeneeskunde.

We beschikken over de volgende apparatuur in de praktijk:

Ons streven is te zorgen voor de beste en minst stressvolle medische behandeling van uw dier, waarbij we ook veel aandacht geven aan de preventie van problemen

Comments are closed.