Kitten abonnement

Wij willen u als eigenaar van een kitten een nieuwe service aanbieden, het zogenaamde kitten abonnement. Hierbij betaalt u een vast bedrag voor de preventieve zorg in het eerste jaar van uw kat. U kunt ervoor kiezen om het bedrag in 1x te voldoen, maar u mag het ook in 2 tot 3 termijnen betalen.

Wat valt er onder het abonnement:

  • Controle van uw kitten op 9 en 12 weken. Uw kat wordt uitgebreid gecontroleerd en er wordt besproken hoe het gaat. We geven tijdens deze controles ook zoveel mogelijk informatie om u te helpen bij de opvoeding en verzorging van uw kitten.
  • Vaccinatie op 9 en 12 weken. Katten worden op 9 en 12 weken ingeĆ«nt tegen niesziekte en tegen kattenziekte.
  • Controle door een assistente op 4,5 maand leeftijd.
  • Vaccinatieboekje
  • Chippen
  • Sterilisatie / castratie, meestal tussen de 6 en 12 maanden, het kan ook op iets latere leeftijd.
  • 10% korting op alle overige behandelingen, diensten en producten afgenomen in de praktijk. Hieronder vallen bijvoorbeeld ontwormingsmiddelen, vlooiendruppels, maar ook voeding.

De kosten van een kittenabonnement voor een kater bedragen 295 euro.

De kosten voor een poes zijn 375 euro. Het verschil in prijs wordt veroorzaakt door het feit dat de operatie van een poes voor sterilisatie uitgebreider is dan de ingreep voor een castratie van een kater. Bij twee kittens krijgt u 20 euro korting op het tweede abonnement.

In deze prijzen is 10% korting verwerkt.

U hoeft niet meteen bij het eerste consult te besluiten om een abonnement af te sluiten. Als u het bij het tweede consult besluit, dan werkt het met terugwerkende kracht. Dat wil zeggen dat u met terugwerkende kracht 10% korting krijgt over het eerste bezoek en dat het al betaalde bedrag verrekent wordt met de kosten van het abonnement.

Reacties zijn gesloten.