Gezondheidsplan hond

Wij vinden het belangrijk om onze huisdieren gezond te houden. Daarom adviseren we een jaarlijkse gezondheidscontrole van uw hond. Tijdens deze controle wordt uw hond helemaal nagekeken. Op deze manier kunnen we eerder mogelijke gezondheidsproblemen opsporen en behandelen, waardoor we een dier langer gezond kunnen houden.

Daarnaast vinden het belangrijk dat een hond jaarlijks ingeënt wordt tegen de ziekte van Weil. Deze ziekte kunnen honden buiten oplopen en ernstig ziek van worden. Verder is het verstandig om een hond regelmatig te ontwormen.

Daarom willen we als nieuwe service een gezondheidsplan voor de hond aanbieden.

Onder het gezondheidsplan valt:

  • Jaarlijkse gezondheidscontrole door de dierenarts. Hierbij wordt uw hond gewogen en uitgebreid nagekeken, waarbij er onder andere aandacht is voor het gebit, de oren, de vachtconditie, het bewegingsstelsel en waarbij ook geluisterd wordt naar het hart en de longen. Verder kunnen mogelijke problemen besproken worden.
  • Jaarlijkse vaccinatie, waarbij uw hond jaarlijks ingeënt wordt tegen de ziekte van Weil en om de 3 jaar tegen Parvo, Hondenziekte en Leverontsteking (hepatitis)
  • Als u hond ook tegen kennelhoest of hondsdolheid ingeënt moet worden, ontvangt u hiervoor 10% korting
  • 10% korting op alle afgenomen producten en diensten in de praktijk, zoals medische behandelingen en medicatie, maar ook voeding en vlooienmiddelen en ontworming.

De kosten voor een gezondheidsabonnement 2023 bedragen € 69,70

Reacties zijn gesloten.