Gezondheidsplan konijn

Konijnen worden steeds vaker gehouden als huisdier. Onze huisdieren willen we graag gezond houden. Nu zijn er een aantal besmettelijke konijnenziekten die in Nederland voorkomen en waar onze konijnen, ook als het konijnen zijn die binnengehouden worden, aan kunnen overlijden. Sinds kort is zelfs een nieuwe ziekte bij gekomen die voor veel sterfte onder de konijnen in Nederland heeft gezorgd.

Gelukkig hebben we de mogelijkheid om onze konijnen tegen deze ziekten te beschermen d.m.v. inentingen. Aangezien er een nieuwe dodelijke ziekte variant erbij gekomen is, moeten konijnen vaker ingeënt worden dan voorheen. Daarom willen we u een gezondheidsplan aanbieden voor het konijn. Onder het gezondheidsplan valt het volgende:

  • Jaarlijks gezondheidscontrole door de dierenarts, waarbij het konijn nagekeken wordt, gewogen wordt en eventuele problemen besproken kunnen worden.
  • Jaarlijkse inenting tegen myxomatose, VHD en VHD2, die nieuwe ziekte variant
  • 10% korting op alle afgenomen producten en diensten in de praktijk

De kosten voor een gezondheidsplan 2024 voor een konijn bedragen €5.70 per maand. U kunt er ook voor kiezen om het bedrag van €68.50 euro in 1 keer te voldoen. In het abonnement is een korting van 10% verwerkt.