Gezondheidsplan kat

We zien het graag dat onze huisdieren gezond zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om een kat jaarlijks een keer te zien voor een gezondheidscontrole. Katten laten heel slecht zien als er iets mankeert. Bij een jaarlijkse controle door de dierenarts kunnen mogelijke gezondheidsproblemen in een vroeg stadium opgespoord worden en indien nodig aangepakt worden. Verder willen we onze katten ook graag gezond houden, door ze in te enten tegen kattenziekte en niesziekte.

Daarom willen we als nieuwe service een gezondheidsplan voor de kat aanbieden.
Onder het gezondheidsplan valt:

  • Jaarlijkse gezondheidscontrole door de dierenarts. Hierbij wordt een kat gewogen en uitgebreid nagekeken, waarbij er onder andere aandacht is voor het gebit, de oren, de vachtconditie en waarbij ook geluisterd wordt naar het hart en de longen.
  • Jaarlijkse vaccinatie, waarbij katten elk jaar ingeĆ«nt worden tegen niesziekte en om de 3 jaar tegen kattenziekte.
  • 10% korting op alle afgenomen producten en diensten in de praktijk, zoals medische behandelingen en medicatie, maar ook voeding en vlooienmiddelen.

De kosten voor een gezondheidsplan 2024 bedragen 5.29 euro per maand. U kunt er ook voor kiezen om het bedrag van 63.50 euro in 1 keer te voldoen.
In het gezondheidsplan is een korting van 10% verwerkt.

Reacties zijn gesloten.