Spaarplan

Per 1 januari 2014 bieden wij een nieuwe service aan: een spaarplan voor diergeneeskundige zorg in onze praktijk.

Met het spaarplan kunt u maandelijks sparen voor de jaarlijkse gezondheidscontrole en nodige vaccinaties en een eventuele behandeling van ziekten en/of ongevallen.
De bedoeling van het spaarplan is dat u maandelijks een vast bedrag spaart. Het bedrag wordt in overleg met u bepaald. U kunt al meedoen met een bedrag van € 5,– per maand per dier. Het gespaarde bedrag wordt bij de gegevens van uw dier genoteerd. Als u naar onze kliniek komt kunt u het gespaarde bedrag opnemen om de rekening te voldoen. Daarnaast krijgt u 10% korting op alle afgenomen diensten en producten. Dat kan jaarlijks behoorlijk schelen op de kosten voor uw dier!
Verder spreidt u de kosten door maandelijks een klein bedrag te betalen, zodat u niet in één keer een groot bedrag kwijt bent.

Gemiddeld genomen zijn de kosten voor de preventieve diergeneeskundige zorg, dus als het dier niet ziek is, tussen de 60 € en de 160 € per jaar. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van welke vaccinaties er nodig zijn en of u ook gebruik maakt van parasietenbestrijding, zoals ontworming en vlooien- en tekenmiddelen.
Daarnaast kunnen er kosten zijn voor ziekten en/of ongevallen.  Voor de ziektekosten kunnen dieren verzekerd worden, er zijn ook verzekeringen die de preventieve zorg verzekeren.
Het vervelende bij een ziekte is dat het vaak onverwachts komt. De kosten die voor de behandeling nodig zijn, kunnen dan soms ook slecht uitkomen. Daarvoor kan het spaarplan uitkomst bieden.

Het bedrag dat u voor de behandelingen van uw dier spaart blijft van u. Als er een reden is

dat u geen gebruik meer wilt maken van het spaarplan, bijvoorbeeld i.v.m. een verhuizing, kunt u uw geld weer opnemen. Let wel, als u het spaarplan opzegt vervalt de 10% korting ook.
Als u meerdere dieren heeft is het de bedoeling dat u voor alle dieren een spaarplan afsluit. Als u meer dan 3 dieren heeft kunt u contact opnemen over een aangepaste regeling.

Naast dit spaarplan kunt u ook een ziektekostenverzekering voor uw dier nemen of houden, omdat de nota’s na de behandeling bij de verzekeraars alsnog gedeclareerd kunnen worden.

Mocht u interesse hebben in het spaarplan of vragen hebben kunt u contact opnemen met de dierenkliniek, via 035 5251512 of via info@dierenkliniekdehaardstede.nl.

Reacties zijn gesloten.