Routebeschrijving

Dierenkliniek de Haardstede is gevestigd aan de Haardstedelaan 7, 1271 NK te Huizen. U kunt uw auto parkeren op onze daarvoor bestemde parkeerplaatsen. Tegenover de dierenkliniek is een bushalte.

De Haardstedelaan ligt in het oude dorp van Huizen en verbindt de Ceintuurbaan met de Gooilandweg.

Vanuit de richting Huizerhoogt:
U rijdt Huizen binnen over de Blaricummerstraat, 2e afslag op de rotonde. Dan gaat u rechtsaf bij de Haardstedelaan. U vindt de kliniek na ongeveer 50 meter aan uw linkerhand.

Vanuit Blaricum-Bijvanck/ A27 (afslag 35 Huizen):
U rijdt over de Randweg, richting Huizen Centrum. U volgt deze weg. De eerste rotonde rechtdoor, de 2e rotonde rechts af, richting de Blaricummerstraat om vervolgens na ongeveer 500 meter rechtsaf de Haardstedelaan in te slaan. De kliniek ziet u na ongeveer 50 meter aan uw linkerhand.

Vanuit de richting Naarden-Vesting:
U rijdt via de Naarderstraat. Stoplichten rechtdoor, met de bocht mee naar rechts over de Ceintuurbaan. Op een gegeven moment ziet u aan uw linkerhand een bushalte en daarna een kapsalon. De volgende straat is de Haardstedelaan. Hier slaat u links af. U vindt de kliniek na ongeveer 50 meter aan uw linkerhand.

Vanuit de richting Bussum:
U rijdt via de Bollelaan naar Huizen. Bij de stoplichten rechtdoor de Nieuw Bussummerweg volgen. Aan het eind heeft u links een benzinepomp. Hier gaat u rechtsaf de Ceintuurbaan op. Na ongeveer 400 meter ziet u een bushalte en daarna een kapsalon aan uw linkerkant, de volgende straat aan uw linkerhand is de Haardstedelaan, hier slaat u links af. De kliniek ziet u na ongeveer 50 meter aan uw linkerhand.

Vanuit richting Blaricum/ Ter Gooi ziekenhuis/ A1:
U volgt de Crailoseweg naar Huizen, stoplichten in Huizen rechtsaf (nieuwe Bussummerweg). Deze weg volgt u tot het eind, dan heeft u links een benzinepomp. Hier gaat u rechtsaf (Ceintuurbaan). Na ongeveer 400 meter ziet u een bushalte en daarna een kapsalon, de volgende straat aan uw linkerhand is de Haardstedelaan. De kliniek ziet u na ongeveer 50 meter aan uw linkerhand.

Reacties zijn gesloten.