Frederique

frederiqueFrederique Bavelaar
Dierenarts

Al vanaf jongs af aan was het voor mij duidelijk dat ik dierenarts wilde worden. In 1996 kon ik direct na de middelbare school aan de opleiding tot dierenarts beginnen in Utrecht.
Tijdens mijn opleiding heb ik de mogelijkheid gekregen om ook onderzoek te doen en in 2003 ben ik gepromoveerd op een onderzoek naar aderverkalking bij de papegaai.

Eind 2004 heb ik de studie diergeneeskunde afgerond. Ondanks dat ik het doen van onderzoek heel leuk vind, ligt mijn echte passie toch bij het zijn van dierenarts. Vanaf begin 2005 ben ik dan ook werkzaam als dierenarts bij dierenkliniek de Haardstede.De eerste anderhalf jaar heb ik daarnaast ook nog in Purmerend gewerkt als een dierenarts. Sinds januari 2007 ben ik alleen nog werkzaam bij dierenkliniek de Haardstede.
Mijn interesses liggen vooral in het uitwerken van (ingewikkelde) internistische patiënten en het uitvoeren van operaties.

Daarnaast heb ik in 2017 de opleiding tot specialist in de Orthomanuele Diergeneeskunde methode Aharon afgerond. En heb ik in het kader van deze opleiding het handboek voor Orthomanuele Diergeneeskunde geschreven. Nu ben ik dagelijks vooral bezig met dit specialisme.
Daarom ben ik extra blij met de komst van Lisanne van Roon die mij op het gebied van de ingewikkelde internistische patiënten komt ondersteunen of soms zelfs vervangen.
Sinds 2006 woon ik ook in Huizen, samen met onze hond, onze kat, onze 2 konijnen, mijn partner en onze 2 zoons.

 

Reacties zijn gesloten.