Lisa

Lisa
Paraveterinair

Als klein meisje was ik nooit bij dieren weg te slaan. Kleine of grote dieren, het maakte mij niet uit. En hoe meer dieren, hoe beter. Daarom lag het voor de hand om van mijn passie mijn beroep te maken! We hebben altijd dieren in huis gehad, zoals katten, muizen, ratten, hamsters, konijnen, wandelende takken en kippen. Ook hebben we wel eens honden te logeren gehad.

Op dit moment hebben we nog 2 katten, een kipje en meerdere ratjes. Guus, 1 van de katten, is mijn eigen grote vriend.

Na klas 4 van de havo ben ik naar het Groenhorst in Barneveld gegaan. Ik heb meerdere stages gelopen, zoals een schapenstage, een stage op een melkveebedrijf, een stage in een dierenpension en meerdere stages in een dierenkliniek. Waaronder een stage in deze kliniek. Dus toen ik werd gevraagd om in deze gezellige kliniek te komen werken, heb ik dit met beide handen aangepakt. Ik werk hier nu sinds januari 2018 en ik hoop hier nog veel meer te kunnen leren.

Ik woon met veel plezier in Huizen. In mijn vrije tijd kijk ik graag films en series. Daarnaast hou ik veel van bloemen en planten. Ook vind ik tekenen vanaf jongs af aan erg leuk om te doen.

Reacties zijn gesloten.