Maja Pesman

Maja

Maja Pesman
Dierenarts

In 1988 heb ik mijn dierenartsexamen gehaald en sinds 1990 ben ik in Huizen als dierenarts aan het werk. Tot 2007 in een goede samenwerking met Boen H. Liem die de praktijk in 1977 in Huizen begonnen was.

Vanaf 2000 zijn Boen Liem en ik samen op zoek gegaan naar een grotere ruimte om de gegroeide praktijk in voort te zetten. Ook wilden we graag een samenwerkingsverband met andere collega-dierenartsen om onze service te kunnen verbeteren.

We vonden aan de overkant van de straat een oud pand dat we hebben laten slopen en waar we een nieuwe dierenkliniek hebben gebouwd: Dierenkliniek de Haardstede.
En nu is gerealiseerd wat we voor ogen hadden: een prachtige dierenkliniek waarin meerdere dierenartsen samenwerken, waar tijd is voor overleg en waar moeilijkere ziektegevallen samen worden aangepakt. De ruimte is geschikt om met meerdere mensen samen te werken en er is plaats voor moderne apparatuur en een goede opname voor zieke dieren.

Boen Liem is in 2007 met pensioen gegaan. Vanaf 2005 werk ik nu samen met Frédérique Bavelaar en vanaf 2007 ook met Heidi Schram.
Na de verhuizing van Heidi in 2018 naar de kop van Noord Holland zijn Lisanne van Roon en Jeannette de Haan hier komen werken.Met hen is de toekomst voor Dierenkliniek de Haardstede verzekerd: wij leveren de best mogelijke zorg voor gezelschapsdieren met hart voor dier en mens!

Frédérique heeft zich gespecialiseerd in de Orthomanuele Diergeneeskunde, Jeannette heeft zich extra verdiept op het gebied van de tandheelkunde.
We blijven ons inspannen om het gezonde dier gezond te houden en het zieke dier zo goed mogelijk te helpen!

 

Reacties zijn gesloten.