Nel

NelNel
Paraveterinair

Als kind hield ik al heel veel van dieren. Dat was ingegeven door mijn moeder die ook heel gek op dieren was. In mijn vroegste herinnering was ik ervan overtuigd dat ik bij Artis ging werken. Op mijn 14e vervloog die droom omdat ik de verkeerde opleiding was begonnen en toen niet meer kon veranderen.

Daarna kwam er een mogelijkheid om dierenartsassistente te worden. Opleidingen gevolgd, die waren nog schriftelijk in die tijd. En nog een staatsexamen gedaan op de Faculteit voor Diergeneeskunde. Ik werkte daarna bij een dierenartsenpraktijk in Bussum en later in Amsterdam.

Nadat we onze kinderen hebben gekregen ben ik er 12 jaar tussenuit geweest omdat ik onze kinderen zelf wilde opvoeden en ik heb als hulpmoeder op de peuteropvang en de diverse scholen verschillende projecten helpen realiseren. Erg leuk om te doen. Verder ben ik in die jaren oppas geweest voor de kinderen van Maja Pesman.

Nu ben ik sinds 1992 werkzaam in de Dierenkliniek de Haardstede met heel veel plezier.
Ik hoop nog een aantal jaren te blijven werken met mijn fijne collega´s.

Ik ben al 37 jaar getrouwd met Gertjan, we hebben 2 kinderen, die al jaren gelden volwassen zijn geworden en uit huis zijn gegaan. We heb een een boxer Timon, als ‘zielig geval’ vanuit de praktijk geadopteerd.

Reacties zijn gesloten.