Nieuwsbrief december 2017

Namens alle medewerkers van Dierenkliniek de Haardstede
wensen wij de dieren en hun baasjes
Prettige Kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2018

medewerkers

Nieuws uit de praktijk

Behalve het geven van de beste wensen willen we ook graag een paar grote veranderingen in de praktijk aan u doorgeven. Per 8 januari stopt onze dierenarts Heidi Schram bij ons. Ze gaat met haar gezin verhuizen naar een prachtige vrijstaande boerderij in noord Nederland. We zullen haar missen en wensen haar veel geluk met haar nieuwe uitdaging.

Per januari zal ons team versterkt worden met Lisanne van Roon en Lisa Smit. Lisanne is net afgestudeerd als dierenarts en zal de dierenartsen gaan versterken. Lisa komt het assistente team aanvullen. We hebben veel zin om met ons nieuwe team aan de slag te gaan en volgend jaar ons weer in te kunnen zetten voor de beste zorg van uw huisdier.

Hieronder zullen zowel Lisa als Lisanne zich aan u voorstellen.

 

Lisa

lisa Goedendag!

lk ben Lisa en per 1 januari 2018 kom ik dit leuke en sfeervolle team versterken.

In het verleden heb ik hier stage gelopen, wat ik erg leuk vond! Toen ik dus hoorde dat ze nog iemand nodig hadden maakte ik een klein vreugde sprongetje! Ik hoop hier nog heel veel te mogen leren en leuke ervaringen op te kunnen doen.

 

 

 

 

 

Lisanne van Roon

Ilisannek ben Lisanne van Roon, 24 jaar en net afgestudeerd als kersverse dierenarts. Per januari zal ik het gezellige en kundige team van Dierenkliniek de Haardstede komen versterken.

Wellicht dat u mij al herkent, aangezien ik tijdens mijn opleiding enkele malen in de zomermaanden als assistente heb gewerkt bij dierenkliniek de Haardstede.

Ik ben geboren en opgegroeid in Huizen, maar woon momenteel samen met mijn vriend en konijntjes in het gezellige Utrecht. Van kleins af aan wist ik al dat ik dierenarts wilde worden en al vroeg regelde ik dat ik dagjes mee mocht kijken. Ook tijdens mijn opleiding heb ik vaak in de praktijk meegelopen en heb ik niet alleen bij de Haardstede, maar ook bij een dierenkliniek in Utrecht als assistente gewerkt. Afgelopen zomer ben ik een maand naar Lesbos geweest om straathonden en straatkatten te steriliseren en castreren, waar ik ontzettend veel van heb mogen leren. Na 6 jaar studeren is mijn droom nu dan werkelijkheid geworden en mag ik officieel aan de slag als dierenarts. Ik heb er erg veel zin in om mij voor de volle 100% in te zetten voor u en uw huisdier!

Ook namens mij prettige feestdagen gewenst en de beste wensen voor het nieuwe jaar!

Ik hoop u en uw viervoeter in 2018 te mogen ontmoeten!

 

Dienstenregeling tijdens de feestdagen

Voor spoedgevallenĀ maandag t/m vrijdag tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur een dierenarts in de regio beschikbaar via 0900-6699666.

Buiten deze tijden en op zondag , eerste kerstdag, tweede kerstdag en op nieuwsjaarsdag kunt u contact op nemen met de Spoedkliniek voor Gezelschapsdieren Midden Nederland in Utrecht via 0900-2223000.

Het adres is Yalelaan 108, 3584 CM Utrecht. De spoedkliniek werkt samen met de faculteit Diergeneeskunde en is in hetzelfde gebouw gevestigd als de afdeling Gezelschapsdieren.

Reacties zijn gesloten.